divendres, 8 de febrer de 2013

Dates Camí ramader del Lluçanès al Ripollès 2013

Ja s'han determinat les dates de la celebració de la segona edició del Camí ramader del Lluçanès al Ripollès 2013.

Podeu fer ja la inscripció: allagosteraf@gmail.com

Aquest any farem el camí ramader del Lluçanès al Ripollès el dissabte i diumenge, dies 15 i 16 de juny, i el diumenge, dia 23 de juny de 2013.

La presentació i curs introductori, sobre els camins ramaders, es farà a l'Ajuntament de Ripoll el divendres, dia 14 de juny de 2013, a partir de les 11:00 hores.

Aquesta modificació, fent el camí ramader en dies festius, permetrà una major afluència de participants, encara que es continua tenint que ajustar els participants al nombre de persones que pugui acollir el Pujol de Llentes la nit del dissabte a diumenge, dies 15 i 16 de juny de 2013. A més, el fet de fer el camí el dia 23 de juny, permetrà assistir a les revetlles de Sant Joan a tots els participants.

El Camí ramader del Lluçanès al Ripollès 3012 s'iniciarà a Alpens, cap a les 10-11 del matí del dissabte, dia 15 de juny. es passarà pel coll del Soler, pla de Capdevila (a les Llosses), collada del forn i final al Pujol de Llentes.

La nit del 15 al 16 de juny, es dormirà al Pujol de Llentes. Hi ha previst un recital de cançons de pastor a càrrec d'Amadeu Rosell.

El diumenge, dia 16 de juny, es farà el trajecte entre Pujol de Llentes i el pla de la Pera, a Montgrony,, passant pel coll de faig General, Palomera, Arç, Merolla i pla de l'Espluga.

El diumenge, dia 23 de juny, es farà el camí entre Viles Grosses i pla d'Anyella, passant aquest any per Castellar de n'Hug i font del Boix.

Aquest any s'ha determinat que els preu per assistent i dia sigui de 25 € per persona, amb el transport i el menjar inclòs.

Aquest any, amb els guanys i subvencions que s'obtiguin (i si es econòmicament viable), es voldria rehabilitar la cabana i pleta d'en Camprobí, al pla d'Anyella, amb possibilitat de col·laboració popular.