dilluns, 3 de juny de 2013

Tot a punt per la segona edició del camí ramader del Lluçanès al Ripollès 2013

Ha tenim bastants inscrits en l'activitat Camí ramader del Lluçanès al Ripollès 2013. Podeu veure-ho en l'entrada inscripcions.

Podeu fer ja la inscripció enviant un a allagosteraf@gmail.com

Aquest any s'ha determinat que els preu per assistent i dia sigui de 25 € per persona, amb el transport (des de Ripoll) i el menjar inclòs.

Posem com a data límit per inscriure's el diumenge, dia 9 de juny de 2013.

Aquest any farem el camí ramader del Lluçanès al Ripollès el dissabte i diumenge, dies 15 i 16 de juny, i el diumenge, dia 23 de juny de 2013.

Baixant del coll d'El Soler (2012). 

El Camí ramader del Lluçanès al Ripollès 3012 s'iniciarà a Alpens, cap a les 10-11 del matí del dissabte, dia 15 de juny. Es passarà pel coll del Soler, pla de Capdevila (a les Llosses), collada del forn i final al Pujol de Llentes.

La nit del 15 al 16 de juny, es dormirà al Pujol de Llentes. Hi ha previst un recital de cançons de pastor a càrrec d'Amadeu Rosell.

El diumenge, dia 16 de juny, es farà el trajecte entre Pujol de Llentes i el pla de la Pera, a Montgrony,, passant pel colls de Faig General, Palomera, Arç, Merolla i pla de l'Espluga.

El diumenge, dia 23 de juny, es farà el camí entre Viles Grosses i pla d'Anyella, passant aquest any per Castellar de n'Hug i font del Boix.

Aquest any, amb els guanys i subvencions que s'obtiguin (i si es econòmicament viable), es voldria rehabilitar la cabana i pleta d'en Camprobí, al pla d'Anyella, amb possibilitat de col·laboració popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada